VDS Projects is sterk in het monteren
van interieur elementen

Montage

VDS Projects is sterk in het monteren van interieur elementen in verschillende sectoren. Zo werken wij bij het turnkey monteren van vakantiewoningen en hotels met eigen professionele en vakkundige interieur monteurs, inhuizers, elektriciens, timmerlieden, schilders etc.

Een ieder zijn eigen specialiteit met als kern een optimale samenwerking om zo efficiënt mogelijke de planning te realiseren. In de loop der jaren hebben wij onze eigen huisselectie van specialisten samengesteld elk op hun eigen vakgebied met wie wij samen een totaalpakket kunnen aanbieden. Bovendien zijn wij flexibel en bent u niet verplicht om met ál deze partijen zaken te doen. Indien u zelf een goede partij kent, kan deze moeiteloos worden ingepast in onze planning van de werkzaamheden. VDS Projects houdt graag de regie in handen, korte lijnen tussen klant, planning, chauffeurs, monteurs zijn onze kracht , en zoals dat hoort in een goed team, is er goed overleg met één coördinator.

Klantgericht
U als klant staat bij ons centraal, wij gaan voor uiterste tevredenheid. Alles wordt met precisie uitgevoerd en na het werk laten wij de werkplek schoon achter. Ook het verpakkingsmateriaal nemen wij mee en deze wordt op milieuvriendelijke wijze afgevoerd.

Werkwijze
Van Particuliere verhuizingen tot klein– of grootschalige (renovatie) projecten, met VDS Projects heeft u een partij in huis, die voor U vanaf de ontwerpfase, voorbereidingsfase, realisatie fase, oplevering en aftersale fase alle zorg uit handen kan nemen. Kortom wij sturen u project, indien gewenst van A tot Z aan.

Voor een offerte op maat komen we graag bij u langs om u ter plaatse advies te geven en tot een oplossing te komen.

Van Doormalen Solutions bied u de perfecte montage oplossing !

Montage-home
De perfecte montage oplossing !

Waarom VDS Projects?

  • Gecertificeerde montages
  • Optimale samenwerking
  • Neemt alle zorg uit handen
Meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op:Contact opnemen

Overige diensten